>

The choice of professionals

Jag har köpt en plattång, förlåt, en hårstrykartång. Nästan onödigt bra. Förutom Ceramic Crystal Coating, Thermaplushölje och andra finesser är plattorna joniserande.

Enligt bruksanvisningen: Positiva joner är skadliga för hårets hälsa. Dessa påträffas i damm, kemiskt avfall, i rök och i andra giftiga ämnen. Negativa joner innehar en hög grad av energi och medverkar till att förbättra vår kropps hälsa. I Japan har de naturliga negativa jonerna under sekler använts för att föryngra, återställa och stärka kropp och själ.

Det är fantastiskt hur modern marknadsföring alltid lyckas kombinera anspråk på vetenskaplighet och avancerad teknologi med urgammal asiatisk visdom. Den måste gardera sig mot misstankar om såväl omodernt som obeprövat som tråkiga svenska gammelfaster Huldas husmorstips. Uppenbara ansträngningar känns dock bara suspekt och kan få motsatt effekt.

Kommentarer
Postat av: rocketqueen

Haha, håller verkligen med... Tyvärr är det ju folk som går på sådant. :S Men snälla någon, skulle man förbättra sin hälsa med plattången...Kanske ska skippa vitaminerna då och köpa den där? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback