>

Återseende

Det blev visst ett långt blogguppehåll. Efter semester, namngivningsceremoni och tre bröllop den senaste månaden spenderar jag nu varje datorminut med att sortera, rensa och behandla bilder. Att fotografera bröllop är verkligen fantastiskt. Man får fånga vackra uppklädda människor, fantastiska miljöer och underbara känslor som hela tiden är närvarande i ansikten, kramar och lyckönskningar. Det är något stort och vackert över dessa tillfällen då vi människor samlas och tillsammans skapar högtid, andakt och fest.

Saga nu sex månader har på den här tiden gått från att vara en liten bebis till att börja kännas alltmer som ett litet barn. Hon tar sig framåt på golvet, hon har fått två tänder, hon gör ljud som kan tolkas som mamma och hon är gladare, argare, starkare och envisare än någonsin. ♥

Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Ja absolut får det ju inte stå framme för länge. Men jag lägger ner maten fryst, så den får tina långsamt. Jag försöker planera hur lång tid det tar så att när maten ska ätas (hon äter ungefär samma tid varje dag) så ska maten precis hunnit tina.

Sen kan man ju planera vad som ska ätas när.. Säg att ni ska vara borta i 6 timmar, mellan 11-17, och att hon äter klockan 12, 14.30 och 17 t.ex. Då är det 2 mål du måste servera borta (lunchen vid 12 och så mellis vid 14.30).



Då kan du lägga ner mat som precis hinner tina till 12 (då har maten 1 timme på sig att tina, då är det inte för lång tid att ligga framme) och sen vid 14.30 målet kan du ge fryst fruktpuré som fått tina (är det i isbitar när du gått hemifrån har det antaglien precis hunnit tina helt lagom). Vill du inte det kan du köpa färsk frukt och mosa på plats, ge en smörgås som du tagit med eller ge gröt då du tagit med vatten och pulver som du bara blandar..



Det är lite planerande, och det får ju inte bli för krångligt, men för oss har det alltid fungerat bra utan större problem faktiskt! :) Det har aldrig känts besvärligt att ta med mat. Hur länge är man borta egentligen?

Postat av: Hanna Z - Mamma till Elliot

Haha eller hur! Näsan upp i vädret liksom:)

2011-09-14 @ 20:52:23
URL: http://hannaz.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Men GUD så smart att sätta fast alla grejer i napphållare :D Då sitter de lite säkrare iaf!

2011-09-18 @ 21:56:48
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback